Tässä vielä muutama kuva Norjan reissultamme. Kuvat ovat osin aika pimeitä, koska sää ei ollut paras mahdollinen. Ensin kuva Oslosta Vikkesundin patsaspuistosta, josta löytyi toinen toistaan taidokkaampia patsaita. Aivan uskomattomia, ehdottomasti tutustuisen arvoinen paikka.

  733947.jpg

Kaksi seuraavaa kuvaa ovatkin peikonpolun mutkista ja laaksosta. Onneksi olimme liikkeellä aikaisin, ettei "polulla" ollut vielä ruuhkia. Kieli keskellä suuta siellä sai kuitenkin ajella, onneksi ei itse tarvinnut olla ratin takana ;)

  733944.jpg

  733945.jpg

Vielä yksi kuva toisesta laaksosta ja siellä kiemurtelevasta tiestä.

  733940.jpg

Vesiputouksia ja koskia oli matkan varrella useita. Tämä vesiputous on Geiranger-vuonolta, nimeltään seitsemän siskosta.

  734043.jpg

Tässä kuva Balestransdissa sijaitsevasta hotellista, jossa vietimme yhden yön. Hotelli oli rakennettu 1900-luvun alussa ja siellä oli monta erilaista kauniisti sisustettua salonkia, joissa vieraat saattoivat istuskella ja vietää aikaa. Kuvassa on yksityiskohta teesalongista.

  733939.jpg

Ei siellä sentään ihan joka päivä ollut pilvistä tai satanut ;) Kuva vuonolta, niissä vesi näytti kauniin sinivihreältä.

  734114.jpg